The Sound Of Music

4U9A0133
Dit jaar zullen onze leerlingen schitteren in een nieuwe schoolmusical. Negen jaar na ‘Annie’ spelen we dit jaar ‘The Sound Of Music’. De voorstellingen zijn 24 en 25 maart 2017 in GC Ter Kommen. Onlangs zijn we begonnen met tekstrepetities onder leiding van meester Johan.
Juf Alda is al druk in de weer met het maken van de vele kostuums die we nodig hebben. Meester Ruben staat in voor de muziek en de technische kant van deze voorstelling. Binnenkort beginnen we met zang - en dansrepetities. Iedere leerling van onze school zal op de één of andere manier schitteren op het podium. Over de voortgang van dit grote project houden we jullie op de hoogte via deze site. We proberen geregeld nieuwe foto’s te posten. Klik
hier voor het album. Veel kijkplezier!

Op zeeklassen!

Eindelijk...Vandaag zijn we eindelijk vertrokken op zeeklassen! Waar iedereen al weken van aan het dromen was, is een feit. We zijn in Nieuwpoort! Vanmorgen met de trein vertrokken in Bilzen en goed aangekomen in Oostende. We bezochten al de ‘Atlantik Wall en ‘Walraversijde’. Ondertussen zijn we in ons hotel aangekomen. De koffers zijn uitgepakt en zodadelijk gaan we eten.
Meer nieuws volgt daarna...Klik
hier voor de eerste foto’s.

Aanslagen Brussel

Picture-Taker-lm9MBz


De kinderen van 5A hebben in de klas kaarsen geknutseld voor de slachtoffers van de luchthaven van Zaventem en de metro van Brussel.
Ze hebben op die kaarsen hun gevoelens geschreven en het daarna versierd.
De kinderen hebben heel hard hun best gedaan zoals je kan zien op de foto.
Ze hebben een mooi plekje in de klas gemaakt voor de kaarsen en de gevoelens.
Sommige mensen in Hoeselt hebben ook kaarsen voor de deur gezet om te tonen dat ze meeleven met de families van de slachtoffers

Van Sterre en Milan uit 5A

Boeteviering 2016 Beukenlaan

Pasted Graphic
Zoals ieder jaar werd er in de Beukenlaan een boeteviering gehouden. De leerlingen van het 5de leerjaar verzorgden de viering in de turnzaal. Zuster Machteld was ook van de partij. Ze bracht de emmer mee waarin we de briefjes met onze zonden zouden verbranden. Tijdens de viering luisterden we naar mooie teksten, maakten we het erg stil en schreven we een mooie boodschap voor de mensen van Colombia. Iedere leerling mocht naar de zuster gaan en kreeg een kruisje op het voorhoofd. Juf Mia deelde ons het bedrag mee dat we samen ingezameld hadden voor Broederlijk Delen: 2886,70 euro! Achteraf gingen we naar buiten om onze zonden letterlijk te verbranden.
Klik op de foto voor het album...