745 cupcakes voor de Warmste Week

Ook basisschool Wonderwijs uit Hoeselt kon de Warmste Week niet zo maar laten passeren.
De kinderen van het 5de leerjaar B met juf Sandra gingen voor een heuse cupcake-verkoop!
Er werden 675 cupcakes verkocht en…. wie ging dat allemaal bakken?
En ja hoor, ze kregen het georganiseerd.
Sponsors, bakouders,….. het liep allemaal vlot! Proficiat aan iedereen die meehielp om dit mooie resultaat te bereiken. 745 euro voor de Warmste Week!
IMG_5496 2

Wonderwijs steunt de warmste week

IMG_4055
Dit jaar steunen de kinderen van wonderwijs de warmste week. De kids van 5B zorgden voor de hele organisatie, maar iedereen steekt een handje toe. We gaan met z’n allen cupcakes verkopen voor 1 euro. Dit gaat naar het doel bednet. We hopen dat we 500 euro kunnen verzamelen. Je kan nog cupcakes kopen tot donderdag 14 december. Dan weten de bakkers ook hoeveel ze moeten bakken. We zitten nu rond 470 euro. Bekijk de foto's door hier te klikken!

The Sound Of Music

4U9A0133
Dit jaar zullen onze leerlingen schitteren in een nieuwe schoolmusical. Negen jaar na ‘Annie’ spelen we dit jaar ‘The Sound Of Music’. De voorstellingen zijn 24 en 25 maart 2017 in GC Ter Kommen. Onlangs zijn we begonnen met tekstrepetities onder leiding van meester Johan.
Juf Alda is al druk in de weer met het maken van de vele kostuums die we nodig hebben. Meester Ruben staat in voor de muziek en de technische kant van deze voorstelling. Binnenkort beginnen we met zang - en dansrepetities. Iedere leerling van onze school zal op de één of andere manier schitteren op het podium. Over de voortgang van dit grote project houden we jullie op de hoogte via deze site. We proberen geregeld nieuwe foto’s te posten. Klik
hier voor het album. Veel kijkplezier!

Op zeeklassen!

Eindelijk...Vandaag zijn we eindelijk vertrokken op zeeklassen! Waar iedereen al weken van aan het dromen was, is een feit. We zijn in Nieuwpoort! Vanmorgen met de trein vertrokken in Bilzen en goed aangekomen in Oostende. We bezochten al de ‘Atlantik Wall en ‘Walraversijde’. Ondertussen zijn we in ons hotel aangekomen. De koffers zijn uitgepakt en zodadelijk gaan we eten.
Meer nieuws volgt daarna...Klik
hier voor de eerste foto’s.